Shenzhen Huayuan Havepur Medical Technology Co., Ltd

Nyheder

Produktionskvaliteten er pålidelig og leveres fuldt ud på markedet
Slip tid: 2020-09-01 11:48:42  Hits: 11

Shenzhen Huayuan Havepur Medical Technology Co., Ltd. (benævnt " Huayuan Havepur " ), som et helejet datterselskab af Shenzhen Huayuan Health Industry Investment Co., Ltd., er en banebrydende teknologivirksomhed med fokus på produktion af medicinske og daglige fornødenheder, der integrerer R & D og salg. Dens produkter dækker mange områder såsom lægebehandling og sundhedspleje, personlig pleje, hjemmepleje, moder- og børnepasning osv., Og den har sin egen " Havepur " mærke.


Som det vigtigste udviklingsprojekt for " Huayuan Havepur " , giver koncernen fuld investeringsstøtte. Nu har den 2500 kvadratmeter rene og støvfrie værksteder i 100.000 klasse, 120 kvadratmeter rene testrum, 10 automatiske udstyrsproduktionslinjer og har hardware- og softwareforholdene til produktion af sterilt medicinsk udstyr. Den daglige produktion af masker er omkring 1 million.


" Huayuan Havepur " har avanceret og højt automatiseret produktionsproces og teknologi til medicinsk beskyttelsesudstyr i Kina og giver kunderne tjenester af høj kvalitet og produkter af høj kvalitet gennem et perfekt kvalitetssikringssystem og moderne styringsmidler. Indtil nu har alle produkter produceret af " Huayuan Havepur " har fået produktionstilladelsen fra den nationale autoritative testorganisation og vandt kvalifikationen for at sælge hjemme og i udlandet. F.eks. Fik SFDA's medicinske udstyrsproduktionstilladelse, engangsmasken T / CTCA 7-2019 standardcertificering, den engangsmedicinske maske opnået registreringscertificeringen af ​​SFDA, den generelle inspektion YY.T 0969-2013 og Nelson1289179-S01 standarder, osv., og den medicinske kirurgiske maske opnåede registreringscertificeringslicensen for SFDA, og KN95-masken har bestået SGS EN149-2001 og GB 2626-201.


自资质图.png


På samme tid, Havepur, som eget mærke af " Huayuan Havepur " , praktiserer begrebet " skæbnesamfund " af " en verden, en jord " , fokuserer på indenlandske og udenlandske og lancerer omfattende online og offline distributionskanaler, såsom online Alibaba International Station, 1688, globale kilder, Pinduoduo og andre platforme og samarbejder med mange apoteker for at udføre langsigtet samarbejde og hjælpe mere og mere mennesker beskytter deres helbred og tidevand over vanskeligheder.


Epidemisituationen er endnu ikke forbi, og beskyttelsesarbejdet kan ikke slås væk. I fremtiden, " Huayuan Havepur " vil altid overholde udviklingsretningen af ​​høj kvalitet, aktivt udføre sit sociale ansvar, fortsætte med at uddybe og udvide sundhedsserviceprojekter og fortsætte med iterativt at opdatere kvaliteten af ​​masker for at bringe mere professionel sundhedsbeskyttelse til mennesker i Kina og endda hele verden.

Tidligere: Stærk professionel styrke styrer...

Næste: Højeffektiv produktion, dobbelt ...