Shenzhen Huayuan Havepur Medical Technology Co., Ltd

Nyheder

Højeffektiv produktion, dobbelt ro i sindet
Slip tid: 2020-10-22 16:01:02  Hits: 9

På nuværende tidspunkt spreder epidemisituationen i hidtil ukendt coronavirus stadig, og produktionskapaciteten for masker i Kina er stadig nervøs. I denne særlige periode Huayuan Havepur   stadig giver folk en behagelig og behagelig " barnepige-stil " produktionsmiljø med høj effektivitet og ro i sindet.

 

Når vi går ind i produktionsværkstedet, kan vi se, at alle automatiske maskelinier fungerer. Alle teknikere bærer masker, handsker, skoovertræk og beskyttelsestøj. Hver produktionslinje er udstyret med flere medarbejdere til inspektion af produktionen. Med den stabile drift af udstyret efter skæring, kantning, punktsvejsning og andre procedurer inspiceres, sorteres, tælles og sækkes en maske gentagne gange fra råmaterialer til støbning.

  zmkm-800_800 (80)_看图王.jpg

Maskerne produceret af Huayuan Havepur   er aldrig tvetydige i emballagen. Generelt bruges masker til at kontrollere bakterieindholdet i masker, hovedsageligt gennem rene værksteder, kontrol af personalehygiejne og andre foranstaltninger.

 

Masker af medicinsk kvalitet skal steriliseres i højere grad. Efter desinfektion og emballering skal det resterende ethylenoxid i masker analyseres statisk. Ikke kun den indvendige emballage er indstillet til at undgå, at masken kommer i kontakt med ekstern forurening, men også er masken indpakket for yderligere at isolere forureningen og gøre den mere behagelig at bære den ren.

 

Hvert produktionsforbindelse bringer os Ud over strenge produktionslinjer og råmaterialer og kvaliteten af ​​masker bestemmer emballagen af ​​masker generelt maskenes sikkerhed i vid udstrækning.

 

Underordnet emballage eller endda ingen emballage kan naturligvis ikke undgå sekundær forurening, hvilket får masker til at miste de grundlæggende sikkerhedsbeskyttelsesforanstaltninger.

 

Virksomheden er sat fuldt i produktion, den daglige produktion af masker overstiger en million stykker, produktionslinjen kører effektivt, 100% fabriksforsyning, kvalitetssikret, sikker og uafhængig emballage, tryghedsgaranti, og fabrikspot er blevet solgt alle over hele verden!


Tidligere: Produktionskvaliteten er pålidel...

Næste: Efteråret og vinteren kommer, gl...