Shenzhen Huayuan Havepur Medical Technology Co., Ltd

Nyheder

Stærk professionel styrke styrer layoutet af produktionslinjer
Slip tid: 2020-08-29 13:54:48  Hits: 19

Som et datterselskab af Huayuan Health, Huayuan Havepur   har rig professionel produktionserfaring på grund af dens stærke hardwareforhold og reserve af professionelt og teknisk personale. Huayuan Havepur   vil hurtigt færdiggøre produktlinjelayoutet i 2020 og hurtigt realisere masseproduktion af høj kvalitet. Bortset fra den konstante dag- og natkamp er det hovedsageligt afhængig af stærk professionel styrke.

 

  Først og fremmest Huayuan Havepur   har ikke kun fabriksværksteder, men har også professionelt udstyret R & D-laboratorier og snesevis af R & D-personale, der inspicerer og overvåger beskyttelsesevnen for maskeråmaterialer og udfører inspektion i realtid og opgraderer innovation for maskekvalitet for at eskortere den glatte produktion af fabrikken.

 

For det andet er masker af høj kvalitet uadskillelige fra rene rum, professionelt udstyr og professionelle elitehold. Huayuan Havepur   skaber ikke kun et rent og sterilt produktionsmiljø, men har også professionelt bevæbnet udstyr ind og ud af værksteder og mere end 10 professionelle produktionslinjer. Hver produktionslinje, inklusive forskellige gear, kæder, ruller, ruller og andre dele, overvåges af professionelle i realtid, hvilket ikke kun opnår en daglig produktion på ca. 1 million, men også sikrer kvaliteten af ​​hver maske fra råvarer til forsendelse . Hver maske har bestået vurderingen af ​​fødevare- og lægemiddelovervågningsafdelingen.

 

I dag Huayuan Havepur   maskeproduktionslinjen kører med fuld kapacitet og vil stræbe efter at hjælpe med at lindre manglen på masker hjemme og i udlandet. På nuværende tidspunkt har det vundet samarbejdet og støtten fra mange apoteker og offlineforretninger, hvilket giver stærk materiel støtte til at vinde epidemikampen og har officielt åbnet det internationale marked i 2020 og yder sikkerhedsbeskyttelse til hele verden.

Tidligere: Masker er beskyttet af kærlighed...

Næste: Produktionskvaliteten er pålidel...