Shenzhen Huayuan Havepur Medical Technology Co., Ltd

Nyheder

For at bekæmpe epidemien, Huayuan Havepur varme relæ
Slip tid: 2020-07-28 17:07:17  Hits: 10

For nylig i " æra efter epidemi " Når epidemien gradvist er aftaget, har der været tegn på et pludseligt comeback.Fra udenlandske lande med mere end ti,000 nye tilfælde hver dag, til nordøst, Beijing, Xinjiang, Hongkong og andre steder i landet, er der en genopblussen igen.Det komplekse og foranderlige hjemlige og udenlandske miljø står igen over for alvorlige tests forårsaget af epidemien.

pexels-photo-4108266.jpeg

Ifølge den aktuelle store datarapport om den nye koronavirus pneumoni epidemi nåede antallet af bekræftede tilfælde i Kina 87,000.Samtidig er antallet af bekræftede tilfælde i udlandet nået til 5.48-millioner, og det kumulative antal bekræftede tilfælde i udlandet har oversteget 15.57 millioner.F.eks. hvilket forfærdeligt tal!

640.jpg

Ifølge det realtids-statistiske system, der blev offentliggjort af Johns Hopkins University i USA, har USA fra juli 22, Eastern Time, USA, som er centrum for epidemiens hvirvel, for nylig diagnosticeret mere end 56,000 tilfælde og tilføjet 1,330 nye dødsfald på en dag.Det positive tal i juli var næsten fordoblet fra juni.


Inden epidemien ophørte, som var påvirket af den fortsatte spredning af den nye epidemi af kronlungebetændelse i hele verden, er efterspørgslen efter masker på de indenlandske og udenlandske markeder fortsat steget, hvilket har holdt " virksomhed med maske " på kanten.

微信图片_20200525153331.jpg


Kina som " verdens fabrik " masker fremstillet kraftigt under epidemien og solgt dem i store mængder rundt om i verden.Kapaciteten af masker er steget fra mere end 20-millioner om dagen før epidemien til mere end 20,000 om dagen i begyndelsen af epidemien, en øjeblikkelig stigning af ti gange!Kina ZUUU35 " Verden nr. 1 " Men alligevel er maskerne et hjælpemiddel, den globale efterspørgsel efter masker er for stor, og den står stadig over for store udfordringer for fuldt ud at imødekomme efterspørgslen på markedet.


Huayuan har sat sejl til krigen. " epidemi "

Shenzhen Huayuan Havepur. Medical Technology Co., Ltd. (benævnes " Youpu Huayan " som et helejet datterselskab af Shenzhen Huayan Health Industry Investment Co., Ltd., er fokuseret på produktionen, R & D og salg af medicinske og daglige nødvendigheder.Det er en højteknologisk virksomhed med produkter, der omfatter medicin og sundhed, personlig pleje, hjemmepleje, moder- og børnepleje og andre områder, og som har sit eget " Havepur. " brand.

环球-公司-15_看图王.jpg  

Som det vigtigste udviklingsprojekt for " HuayaaName Havepur. " masker, gruppen har ydet fuld investeringsstøtte.Nu har den 2,500 kvadratmeter rene og støvfrie værksteder på 100,000 kvadratmeter, 120 kvadratmeter på rene inspektionsrum på 10,000 kvadratmeter og mere end ti automatiske produktionslinjer.Hvad angår hardware- og softwarebetingelserne for fremstilling af sterile medicinske anordninger, produceres ca. en million masker dagligt.

1DX21913.jpg

" Huayuan Havepur " har indenlandsk avanceret og stærkt automatiseret produktionsteknologi og -teknologi til medicinsk beskyttelsesudstyr og giver kunderne bedre tjenester og kvalitetsprodukter gennem et komplet kvalitetssikringssystem og moderne ledelsesmetoder.


Hidtil har alle de produkter, der er fremstillet af " HuayaaName Havepur. " har opnået produktionslicens fra den nationale autoritative testorganisation og har vundet kvalifikationen til at sælge hjemme og i udlandet.


Som f.eks. licens til fremstilling af medicinsk udstyr fra Food and Drug Administration, T/CTCA 7-2019 standardcertificering for engangsmasker og registrering af engangsmasker fra Food and Drug Administration, der opfylder YY.T 0969-2013 og Nelson 1289179-S01 standard Etc.Medicinske kirurgiske masker har opnået registrering og certificering fra China Food and Drug Administration, og KN95-masker har bestået SGS EN149-2001, GB2626-2006 testkvalifikationer osv.

自资质图.png

På samme tid, Havepur, som deres eget mærke " HuayaaName Havepur. " gennemfører den " fællesskab af skæbne " begreb af " Én verden, én jord " fokuserer på indenlandske og udenlandske og lancerer fuldt ud online- og offline distributionskanaler som f.eks. onlineanvendelse af platforme som Alibaba International Station, 1688, Global Sources Network, Pinduodeo osv., til at samarbejde med mange apoteker offline for at hjælpe flere og flere mennesker med at beskytte deres sundhed, overvinde vanskelighederog bruge praktiske foranstaltninger til at bekæmpe den globale epidemi Bidrage til missionen.


Epidemien er endnu ikke afsluttet, og beskyttelsesarbejdet kan stadig ikke reduceres.I fremtiden, " HuayaaName Havepur. " vil altid slutte sig til eliteforskerholdet for at følge udviklingen af høj kvalitet, aktivt udøve socialt ansvar, fortsætte med at uddybe og udvide sundhedsprojekter og fortsætte med at opdatere masker Kvalitet bringer mere professionel sundhedsbeskyttelse til Kina og verden.


Jeg håber, at epidemien vil forsvinde så hurtigt som muligt, lad os gå videre sammen, Kina, kom!Kom nu, verden!

Tidligere: Huaya General maskera produkter h...

Næste: Udfordringer til forebyggelse af ...